Jestem autorka książki „Chleb współczesny – chleb dla każdego. Rola pieczywa we współczesnym świecie”.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy z pacjentami, prowadzę szkolenia oraz zajęcia dopasowane do indywidualnych potrzeb każdej z Was (żywieniowe i ruchowe).
Specjalizuje się w takich dolegliwościach jak: zaburzenia odżywania, nadwaga i otyłość, choroby autoimmunologiczne (hashimoto, reumatoidalne zapalenie stawów (RZS), łuszczyca, insulinooporność), alergie i wiele innych.
Pomagałam także przy opracowaniu książki z przepisami kulinarnymi dla diabetyków autorstwa Aleksandry Cichockiej (2013) „Praktyczny poradnik żywieniowy w profilaktyce i leczeniu cukrzycy typu 2 oraz chorób sercowo- naczyniowych”.
Jestem absolwentką Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na kierunku Technologia Żywności oraz Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – wydziału Nauk o Żywności oraz wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.
W roku 2009 ukończyłam podyplomowe studia Instytutu Żywności i Żywienia na kierunku: Poradnictwo Dietetyczne – postępy w żywieniu człowieka. Od 2007 roku członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki.
Interesuję się również aromaterapią, hipnozą i rozwojem osobistym szeroko rozumianym.
Do każdej z Was podchodzę indywidualnie i oddaje Wam całe moje serce.